ТСН в траурі! Сmеrть забирає найкращих – прямо в ефірі: слова шокували всіх. Заклик до кожного!

Відома телеведуча 1+1 повідомила про важку втрату в сімʼї Так, ведуча “ТСН. Тиждень” Алла Мазур повідомила про смерть свого тата. “Я завжди тобою пишалася. Знала, що у мене найкращий у світі тато, і відчувала себе навіть долученою до такого собі “ордену посвячених”, — пригадує ведуча. “Ми провели тебе до мами, на Небо. І все ще плачемо, перебираючи дитячі фото.

Бо залишаємося вашими дітьми. І дуже вас любимо, мамочко і таточку! P.S. Я шукала дитячі фото, де ми всі разом, але при всіх переїздах частина розгубилася. А ось цю – люблю особливо. І дякую усім, хто молився за здоров‘я тата. Бережіть своїх рідних.

І частіше робіть сімейні фото”, – написала ведуча. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ведуча ділиться щемними спогадами про тата. “Ти навчив мене максималізму в роботі. Працював до останнього пацієнта в черзі, навіть поза робочим часом, переживав за кожного. І вдома я часто чула, як ти розказував мамі про особливо складні випадки, і як ти все-таки врятував той зуб…

А потім років через 30, коли я вже працювала на телебаченні, хтось із твоїх тодішніх пацієнтів передав велику подяку: бо той вилікуваний тобою зуб і далі справно служить господарю”… Нагадаємо, у 2021 році не стало мами Алли Мазур, Марії Степанівни. Тиждень тому ведуча пропустила ефір “ТСН. Тиждень”, оскільки її батько, Григорій Францович Мазур, потрапив до лікарні.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*