Траурний ранок для всіх! Жахлива звістка – як це пережити?! В скорботі вся країна: він був ГЕРОЄМ. О ні!

Сошичненська громада знову отримала трагічну звістку з фронту. Під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області загинув житель села Нуйно Парфелюк Дмитро Федорович 04.11.1990 року народження.

«Він сміливо, як вірний син своєї Держави, мужній солдат став на захист України, але страшна смерть обірвала молоде життя.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Дмитра знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна Пам’ять і Слава воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!» – інформують у громаді.

Варто додати, що вчора на Рівненщині попрощалися із двома воїнами — Миколою Скибою з Вараша та Сергієм Банацьким з Костопільщини.

Про це повідомили в Рівненській ОВА.

У скорботі — Вараська громада. На фронті загинув 44-річний житель Вараша Микола Скиба.

Чоловік народився у с.Мала Ведмежка. Після завершення школи здобув спеціальність муляра. 25 квітня цього року Миколу Скибу було мобілізовано до лав армії для захисту України від окупантів. Проходив підготовку у 356-ому навчальному артилерійському полку, потім був переведений на посаду оператора механізованої роти механізованого батальйону 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. На жаль, Микола разом із побратимами загинув 11 листопада під час штурмових дій на Донеччині.

У Костопільській громаді попрощалися з 53-річним воїном Сергієм Банацьким.

Чоловік народився 2 січня 1970 року в селі Гута. Навчався в місцевій школі та був випускником Новгород-Сіверського аграрного технікуму. Після строкової служби повернувся в рідне село, де працював землевпорядником. З 2010 року жителі громади двічі обирали Сергія Банацького сільським головою. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави. 26 лютого 2022 року він поповнив лави тероборони, а пізніше доєднався до 104 бригади ЗСУ, служив командиром 3-го стрілецького відділення. Захищав наші кордони у Бахмуті. На жаль, молодший сержант помер від набряку головного мозку 12 листопада на Донеччині. Поховали військовослужбовця Сергія Банацького у рідному селі Гута.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*