Несіть пакети! Море 200-тих: окупантів просто розбили на друзки – ЗСУ просмажили армію РФ, браво!

Британська розвідка навела як приклад удари ЗСУ по ворогові в селі Гладковка на Херсонщині та селі Кумачове на Донбасі. Сьогодні, 24 листопада, у прес-службі Міноборони Британії озвучили головні тези щодо ударів ЗСУ у тил ворога.

Відомо, що 10 листопада ЗСУ завдали удару по ворожій колоні вантажівок у селі Гладківка на Херсонщині за 23 км від лінії фронту. Понад 70 військовослужбовців РФ вирушили до Кобзону.

Відео розгрому російської колони у селі Гладківка ЗСУ оприлюднили 11 листопада. Цей ролик викликав дуже гостру реакцію російських каналів, які накинулися зі звинуваченнями на російське командування через те, що підставляє солдатів під українські удари. Міноборони РФ досі не відреагувало на цей інцидент. Telegram-канал запевняє, що ця історія трапилася 10 листопада і була знищена не одна, а дві колони 35-ї окремої мотострілецької бригади 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу ЗС РФ.

«10 листопада під час удару ЗСУ загинули 76 російських військовослужбовців. Їх вирішили використати для «відволікаючого маневру». Цей факт ретельно ховається», — пише ресурс.

За даними ресурсу, штаб «Дніпро» наказав двом батальйонам вищезгаданої бригади здійснити марш до Голопристанського району окупованої Херсонщини. За допомогою такої активності нібито командири РФ намагалися ввести ЗСУ в оману щодо своїх планів на цьому напрямі.

Через 9 днів удару було завдано по селі Кумачево на Донбасі, в будівлю ДК, де окупанти слухали концерт, приурочений до Дня ракетних військ РФ. Було ліквідовано щонайменше 25 окупантів, це була помста за 128 бригаду. Тоді від російської балістичної ракети загинуло 19 бійців 128-ї бригади на території Запорізької області 3 листопада.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*