ПУТИН, СВОРАЧИВАЙ «СВО»! Росіяни піднялися — вся країна під стіни Кремля: диктатора на площу! Війська додому

10% росіян не хочуть нічого запитувати у Путіна і не дивитимуться «пряму лінію», ще 20% не змогли сформулювати питання для свого президента.

Основні питання, які цікавлять росіян і які вони хотіли би поставити президентові РФ Володимиру Путіну в ході «прямої лінії», пов’язані з закінченням війни з Україною. Такими є результати опитування «Левада-центру».

Так, 21% росіян заявили про свій інтерес до теми війни РФ проти України. Зокрема, з-поміж запитань були варіанти: «Коли буде мир?», «Коли закінчиться СВО?», «Коли ми переможемо?», «Що робить влада для закінчення цієї операції?» і «Коли закінчиться мобілізація?».

Питання завершення війни виявилося важливішим для мешканців РФ, ніж інші. Наприклад, лише 8% росіян цікавляться питаннями про пенсії, їхній розмір та добробут пенсіонерів, а також соціальними програмами, доступним житлом, низькою якістю медичних послуг та освіти – 8%.

Крім того, 7% росіян висловили інтерес до питань, пов’язаних із низькими заробітками та рівнем життя. Ще 6% хочуть поставити Путіну питання про те, коли він піде з влади і яким є його бачення майбутнього Росії, а також про зростання цін. Питання майбутнього економіки та розвитку Росії хвилюють 3% росіян, тоді як 2% цікавляться вирішенням місцевих проблем. Той самий відсоток стурбований зовнішньою політикою, питаннями, пов’язаними з мігрантами та корупцією чиновників.

У Кремлі раніше оголосили, що «пряма лінія» з Путіним відбудеться 14 грудня і буде об’єднана з великою прес-конференцією, що стане першим спілкуванням президента із росіянами після початку війни в Україні у лютому 2022 року.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*