Насподівана атака! ЗСУ рознесли штаб РФ: окупанти в шоці — треба тікати! Аж до кордону — попутного вітру!

Українські спецпризначенці провели блискучу операцію в Херсонській області. Там вони знищили командно-наглядовий пункт окупантів.

Про це 11 грудня у Telegram повідомив пресцентр ССО України.

Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій встановили місцезнаходження командно-спостережного пункту окупаційних військ в окупованих Олешках.

«За допомогою ударних БПАК за ворожою метою було завдано вогневої поразки. КНП знищено вщент. Судячи з перехопленої розмови окупантів, ті досі шоковані атакою спецпризначенців», — йдеться в повідомленні.

В опублікованому перехопленні загарбники припускають, що українські військові вдарили по них «термітом», який «на 40 сантиметрів землю пропалив».

Тим часом аналітик Іван Ступак зазначає, що деокупація лівого берега Дніпра в Херсонській області відкриє для Сил оборони нові можливості.

 

 

“Моє таке бачення: якщо нам вдасться хоча б дійти до Скадовська, то це буде дуже серйозне досягнення для нас. Тобто це буде серйозна загроза для Криму, тобто в Криму почнеться нове “вибухове життя”, — сказав Ступак.

Водночас він додав, що просування Сил оборони України йде важко, оскільки там сконцентровано дуже багато російських військ й велика кількість техніки.

Ступак зазначив, що росіяни зібрали свої резерви та намагаються просуватися на сході України, а також на півдні, де влітку були успіхи у Сил оборони.

“Вони намагаються ліквідувати це просування та повернутися до вихідних позицій, як це було в червні 2023 року, тобто вирівняти лінію. Єдиний напрямок, де росіяни поки що не наступають, я сподіваюся, і не вийде, — це лівий берег Херсонської області, де українці тримають, активно використовують FPV-дрони, перекидають свої війська на лівий берег. На жаль, втрати в катерах, у човнах, але, з усім тим, росіянам поки що не вдається вибити українців. Тому ми віримо, що лівий берег стане тим успіхом, якого в нас не було влітку-восени 2023 року”, — сказав військовий аналітик.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*