ФЛОТ ЗНИЩЕНО! Путін заридав в бункері: окупанти лишились без кораблів — удар під дих, браво нашим!

Нещодавно, експерт  розповів про наявність в Україні на озброєнні двох типів ракет, здатних уражати віддалені цілі.

Речник Повітряних сил Збройних сил України, Юрій Ігнат, в ході телемарафону не розкрив конкретних деталей щодо того, яким саме чином був знищений великий десантний корабель «Новочеркаськ» у Феодосії.

Ігнат підкреслив, що Україна має можливість використовувати далекобійні ракети Storm Shadow та SCALP завдяки співпраці зі своїми партнерами. Хоча він утримався від надання конкретної інформації про те, якими саме ракетами був здійснений удар, він наголосив на тому, що обидві ці ракети є еквівалентними за функціональністю, відзначивши їх французько-британське походження.

«Тому зараз уточнювати кількість і які саме були ракети  традиційно ми не будемо, а результат ви бачите», — зазначив він.

Щодо нападу на «Новочеркаськ», Ігнат пояснив, що флагман Чорноморського флоту, крейсер «Москва», веде флот у вказаному російським кораблем напрямку. Він також відзначив, що в Україні наявні нові ударні безпілотники та засоби повітряного нападу, що вказує на розширення здатностей країни в області оборони.

Ігнат висловив думку, що різноманітність озброєння, включаючи далекобійні засоби, допоможе забезпечити безпеку в Чорному морі та утримувати російські кораблі від можливості тероризувати Україну за допомогою ракет, таких як «Калібр» та інші.

Нещодавно українська тактична авіація здійснила атаку на великий десантний корабель «Новочеркаськ» Чорноморського флоту Росії в Феодосії. На борту цього корабля були безпілотники Shahed, які використовуються російською армією для нападу на українські міста. Атака спричинила велику пожежу в порту.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*