Чули? Ви це чули? Флот РФ в труху: в Кремлі аж обі*ралися – найбільша втрата за час війни! ЗСУ не зупинити!

Кораблі Чорноморського флоту Росії, які виконували запуски крилатих ракет «Калібр» по мирних населених пунктах в Україні, не матимуть можливості уникнути відплати, приховавшись в Каспійському морі. Експерт із національної безпеки Іван Варченко, виступаючи на українському телеканалі, висловив думку, що для цих кораблів Росії залишилося всього кілька місяців, поки їх не досягне каральна рука.

“Я нагадаю про аеродром в Енгельсі, куди прилетіли українські безпілотники. Тому і в Каспійському морі тим кораблям, які запускали “Калібри” по українських мирних містах і селах, тим капітанам і офіцерам, які давали на це накази, натискали кнопки відповідні, не вдасться сховатися від справедливої відплати. Лічені місяці залишаються для тих кораблів РФ, до яких ще не дістала караюча рука. І ми розуміємо, що про Чорноморський флот Російської Федерації, про той, про який говорили пошепки і з острахом, уже говорити не доводиться. Вони зі своїми “Калібрами” бояться висунути ніс навіть у більш-менш зручні для них місця, звідки можна продовжувати вести агресію щодо України”, — резюмував Варченко.

Він також звернув увагу на те, що не всі кораблі, які ще залишилися в росіян, боєздатні. Їх значно менше, ніж 80%.

Варченко нагадав, що Україні вдалося знищити саме ті кораблі РФ, які були на плаву і якими можна було похвалитися. Це, зокрема “Москва” та “Новочеркаськ”.

“У 2022-2023-му були потоплені й інші великі десантні кораблі, крейсери, підводний човен. Ми їх діставали і в Феодосії, не кажучи вже про Севастополь. Ми їх будемо діставати і в Новоросійську, куди вони ховаються”, — сказав гість ефіру.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*