Сльози на очах! Зеленський не стримався: ВІН ГЕРОЙ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ! Українці, тримайтесь – ми пам’ятатимемо!

У боротьбі за свободу України втратив життя військовий Олександр Юраш з Одеської області. Йому було 46 років.

Ця трагічна звістка про загибель воїна стала відомою через Ізмаїльську районну державну адміністрацію. Герой залишався вірним військовій присязі і пожертвував своїм життям, виконуючи бойове завдання.

Зазначимо, що військовий проживав у селі Трудове Кілійської громади. На фронті він служив у званні солдата. Він втратив своє життя в бою 10 січня 2024 року поблизу населеного пункту Райгородка в Луганській області.

«До небесного війська приєднався ще один герой з Ізмаїльського району. Мужньо обороняючи Україну, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Райгородка Луганської області 10 січня 2024 року загинув солдат Олександр Володимирович Юраш, 1977 року народження мешканець, с. Трудове Кілійської громади», – повідомили у громаді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у боях на південному напрямку фронту загинув воїн ЗСУ Володимир Сосновський із Хмельниччини. Він служив старшим стрільцем в аеромобільному відділенні однієї з бригад.

Захисникові навіки лишилося 42 роки. Про втрату повідомив у Facebook голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашевич. Сосновський Володимир Болеславович був родом із села Мушкутинці Дунаєвецької громади.

Військовослужбовець певний час вважався безвісти зниклим. Але під час розшукових заходів та після упізнання тіла було встановлено, що захисник загинув на полі бою в перший день 2014 року.

Життя воїна обірвалося 1 січня в районі села Вербове в Пологівському районі Запорізької області.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*