Там був Путін? РФ ПРОСТО ПАЛАЄ: НС по всій країні — нереальні прильоти, всі по підвалам — оце наші вжарили!

У ніч на 16 січня у Воронежі, відбулася вражаюча серія вибухів, кількість яких сягнула щонайменше п’ятнадцять. Все дійшло до того, що після серії прильтів і заяв влади в російському місті Воронеж запровадили стан надзвичайної ситуації.

Згідно з заявою губернатора Воронезької області, Олександра Гусєва, місто було атаковане нібито українськими БПЛА.

Інцидент призвів до ліквідації загоряння на балконі одного з багатоквартирних будинків, а також до пошкодження вікон у двох багатоповерхових будинках та приватних оселях.

Один з російських Telegram-каналів повідомляє, що вибухи чули жителі Південно-Західного району та Шилово. Місцеві жителі почали знаходити в місті уламки БПЛА. Перед одним з вибухів було чути звук пролітаючого безпілотника. Мер Воронежа Вадим Кстенін заявив, що через вибухи жителів одного будинку в Радянському районі довелося евакуювати. У місті запроваджено надзвичайний стан.

За його словами, люди зможуть повернутися додому лише після того, як пошкодження будинку усунуть.

Водночас росіяни з недовірою відреагували на інформацію про чергову «успішну» роботу російської протиповітряної оборони. У цьому контексті вони згадали слова Путіна про «СВО», що «йде за планом». Також попередили, мовляв, після таких «бавовн» люди не голосуватимуть за нього на весняних виборах.

«Спеціальна військова операція йде у суворій відповідності до графіка. Все йде за планом ВВП», «Навіщо розпочинати війну, якщо ти навіть не можеш захистити свій народ і свої кордони?», «Це погано позначиться на голосуванні в березні, за Путіна ці регіони точно не голосуватимуть», – ниють та плачуть росіяни.

Ще жителі РФ скаржилися, що їхній країні воювати вже нема кому, бо «всіх інвалідів та туберкульозників забрали, скоро до бабусь дістануться».

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*