Щооооо? 6000 ТІЛ І МІНУС 700 ТАНКІВ — за лічені хвилини: НАТО аж зблідло! Оце рекордище, вперше в світі!

Протягом тижня, з 14 по 21 січня 2024 року, Збройні Сили України успішно провели операції, у результаті яких було ліквідовано приблизно 6 тисяч ворожих військовослужбовців та знищено 731 одиницю озброєння та військової техніки. Про це інформує перший заступник міністра оборони, Олександр Павлюк, у своєму Telegram-каналі.

«Суттєвих втрат зазнали озброєння та військова техніка російських військ: 106 танків, 164 бойові броньовані машини, 128 артилерійських систем, 11 РСЗВ, 7 установок ППО, 195 одиниць автотехніки, 39 одиниць спецтехніки», — зазначив заступник міністра.

Окрім цього, за словами Павлюка, наші захисники знищили 2 літаки, 4 ракети та 75 БпЛА.

Навіть попри величезні втрати серед особового складу та техніки, ворог не відмовляється від свої намірів та нарощує інтенсивність наступів.

Про це йдеться у свіжому звіті британського Міноборони. Аналітики відомства зазначили, що на фронті простежується зростання російських обстрілів. При цьому, за крайні п’ять днів рівень втрат військової техніки з боку РФ зріс на 88%, а кількість втрат російських танків – на 95%.

Кількість втрат у живій силі в окупаційних військах за той же період зросла на 15%, додали в розвідці.

У відомстві зазначили, що ці дані свідчать про стабільне зростання інтенсивності російських наступальних дій по всьому фронту протягом останніх двох тижнів.

На думку аналітиків, ключовим фактором, що сприяє активності РФ, є замерзання грунту, що дозволяє краще пересуватися бронетехніці.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*