Путін, закатай губу! ПІДНЯЛИСЬ ШТАТИ – «СВО» КІНЕЦЬ? Це розгром. В прямому ефірі почалось ТАКЕ!

Як відомо, у Росії все більше зростає протестний рух через війну, економічні труднощі та незадоволення представників національних меншин, а також знаходять ті, хто наважується виступати проти влади Путіна.

Наразі від росіян все більше звучать заклики про припинення так званої «СВО» та повернення окупаційних військ в Росію. Це аж ніяк не могло залишитись поза увагою світу, тому США вирішили підтримати демонстрантів.

Так, по всій Америці відбулася акція «Росія без Путіна».

Згідно з повідомленнями, мирні акції були заплановані в 40 країнах, зокрема, в Сакраменто, у Сан-Франциско та інших містах США.

Зауважимо, у Каліфорнії найчисленніша акція відбулася в Сакраменто. Учасники принесли різні плакати «Росія без Путіна», «Ні війні», хтось приніс інсталяцію у вигляді російського президента в смугастій тюремній робі, який сидить на електричному стільці.

Вато підкреслити, як вважає російський опозиціонер Ростислав Мурзагулов, тепер ще тисячі громадян дуже гостро реагують на несправедливість, яку вчинили щодо них силовики Путіна.

«Дуже негарно людей, які завжди підтримували владу, масово затягувати у вирви та бити кийками. Тепер навіть ті, які б’ються в російській армії, суттєво обурені діями Кремля. Настрої росіян, які виступали за Путіна, різко змінилися і тепер вони вимагають завершення так званої «СВО», виведення військ і нового президента», — наголосив він.

Тож, можна припустити, що такий протестний рух на території РФ тільки наростатиме.

 

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*