Залужний опустив очі! РЕАЛЬНІ ВТРАТИ ЗСУ: траур для всієї країни – назвали вперше! Сльози рікою!

Керівниця медичної служби «Ульф» Першого окремого штурмового батальйону «Вовки Да Вінчі» ім. Дмитра Коцюбайла, Аліна Михайлова, у розмові з Наталією Нагорною розкрила докладні дані про втрати на фронті, висловивши шок від реальності бойових дій та болю, який переживають військові.

Вона визнала, що навіть володіючи інформацією про своїх підлеглих, втрати залишаються шокуючими. Сама Михайлова, будучи частиною цього батальйону, постійно зазнає болю від втрат, які вони в першу чергу відчувають як особистий трагізм.

Військова зосередила увагу на тому, що найбільше вразливою частиною конфліктів у суспільстві навколо питання військових є розуміння, скільки життів втрачається щодня на лінії фронту. Вона намагається привернути увагу громадськості до реальності війни, яка відбувається за кулісами заголовків та офіційних звітів.

Михайлова ділиться своїм розумінням, що війна — це не просто «піф-паф» та втрати позицій, а складний процес, повний страждань і реальних втрат. Вона намагається донести, що реальність війни полягає в тривалій, виснажливій боротьбі, і кількість жертв щодня є безперервним конвеєром.

Зазначаючи, що більшість громадян може не розуміти справжню картину війни, Михайлова висловлює побоювання, що це може призвести до знецінення життя та подій на фронті. Саме тому зараз так гостро стоїть питання мобілізації, адже захисники гинуть та отримують поранення, жахливо втомлюються, сидячи по 2 роки в окопах, тож їх потрібно замінити.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*