Терміново на фронт! Нардепи, досить відсижуватись: народ подав голос — разом на передову! Рада завмерла — почалось!

Давид Арахамія заявив, що депутатів можуть відправити на військові навчання для того, щоб підіймати мотивацію українців мобілізуватись. В той час громадяни повністю підтримують таку ідею.

На думку народу, депутатів потрібно спочатку відправляти в навчальні центри, в же після них на фронт. При цьому керованість країни можна зберегти, адже в європейських урядах налічується набагато менше депутатів, аніж в українському.

Відповідно вони підтримують певну зачистку влади, коли на постах залишаться лише найефективніші чиновники. Така реформа, на їхню думку, гарно повпливає на країну не лише з точки зору влади, а й тому що не доведеться виплачувати такі високі заробітні плати. Також зменшиться корупція та можна буде сформувати близько двох рот для Збройних сил України.

Ось що українські громадяни кажуть щодо цього питання:

«Чиновників давно пора, з всіма родичами. А держава буде чудово функціонувати. За кордоном немає такої кількості депутатів, як у нас. Тільки в нашій країні таке.»;

«Хай відправляють їх туди побільше. Всіх треба туди відправити. Щоб їх тут і близько не було разом з їхніми синочками, а то чого вони сидять за кордоном, а не ми. Коло президента сидить 400 людей. От заберіть тих 400 людей і, рахуйте, вже дві роти»;

«Мені здається це непогана ідея. Я вважаю, що підготовка — важлива. І підготовка важлива не лише для звичайних громадян. Багато людей займали інші посади, були айтішніками, були комунальниками, багато артистів теж, коли настала важка година, встали та пішли», — такої думки громадяни країни.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*