Один дрон врятував ЦІЛУ бригаду! Історія до мурах: наші вийшли з оточення—таке буває лише в фільмах!

Завдяки винятковій координаційній та тактичній майстерності, українські захисники змогли врятуватися від оточення ворожих сил. Цей неймовірний епізод став можливим завдяки вдалій роботі їхніх побратимів — операторів безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Вирішивши використати стратегічну перевагу, вони направили ударний дрон прямо в групу загарбників, відволікаючи увагу противника.

14-й окремий полк БпАК опублікував дивовижні кадри цього порятунку. З висоти неба можна було спостерігати, як окупанти захоплюють перший поверх будівлі, де в цей час знаходилися наші захисники.

Бійці не втрачали часу і відправили ударний дрон на допомогу своїм товаришам, які опинилися у пастці. Точний удар дрона призвів до вибуху, з якого піднявся густий стовп диму.

Завдяки цій стратегічній витримці, бійцям ЗСУ вдалося ефективно вийти з будівлі.

Нещодавно в мережі викликали шок кадри наслідків спроби захопити російськими окупантами села Табаївка на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Відповідно до відеоматеріалів, опублікованих в Інтернеті, атака на цей населений пункт завдала ворогові великої кількості втрат, як у техніці, так і в живій силі.

Журналіст Денис Казанський, який активно відстежує інтенсивність боїв у районі, поділився дивовижними деталями у своєму Телеграм-каналі.

«Десятки одиниць підбитої російської техніки на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Результат чергового «м’ясного» штурму, в результаті якого окупантам днями вдалося захопити руїни чергового села», — повідомив Казанський.

За даними аналітика OSINT Ендрю Перпетюа, за період з 21 по 26 січня співвідношення втрат важкої бронетехніки між Росією і Україною складає 139 до 33. Це стає важкою ціною за наступ Росії в Харківській області.

У кадрах, знятих українським дроном, видно принаймні п’ять зруйнованих танків разом із ліквідованими та розкиданими екіпажами. Це вражаючий свідченням відданості та ефективності захисників, які стоять на захисті своєї землі від агресивного нападу.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*