2 хвилини тому! ДЕПУТАТИ, ПРОКУРОРИ, СУДДІ – підіймайте ср*ки: народ вийшов на бунт. Всі на фронт!

Оновлений законопроєкт про мобілізацію, який у першому читанні підтримала Верховна Рада, здійняв галас у суспільстві, невдоволена більша частина українського населення.

Найперше чому законопроект щодо мобілізації не підтримують українці — немає пункту щодо тотальної  мобілізації депутатів, поліції, прокурорів суддів чи інших силових структур, які могли б неабияк бути корисними на фронті, адже поліцейські загони є підготовленими та можуть поповнити армійські ряди.

На тлі цього, обурений народ почав виходити на вулиці та перекривати дороги, задля того аби їх почули та нарешті внесли правильні правки до законопроекту про мобілізацію, також українці вимагають демобілізації, адже деякі військові не мали жодної відпустки ще з початку повномасштабного вторгнення.

В цей же час такі депутати, як Дмитро Разумков пробують замилити очі населенню, щоб ті не втручались до законопроекту, а особливо щоб українці не мали питань до депутатів. Так от Разумков придумав не дуже розумну стратегію. Він пропонує по черзі групами відправляти нардепів на фронт, але лише на місяць і нібито на навчання.

За його словами, це допоможе депутатам краще зрозуміти потреби армії та приймати більш зважені рішення.

“Я думаю, з’явиться робота для народних депутатів за дорученням командира частини, у яку вони будуть відряджені на місяць. Для більшості депутатів – це десь далеко. Є депутати, які відвідують фронт, допомагають, по-іншому сприймають ці процеси. Є ті, хто виїхав на початку війни до “львівського котла”, там зараз і перебувають”, – сказав Разумков в ефірі українського телеканалу.

Цікаво, як тоді можуть депутати ухвалювати різні військові законопроекти, якщо вони не орієнтуються в цих питаннях та взагалі не відчувають що таке війна. Ініціатива Разумкова абсурдна, адже поїхати на фронт, щоб просто подивитись на ситуацію ніяк не допоможе Україні чи хлопцям, які потребують заміни на передовій. Варто було б депутатам не придумувати різні стратегії, а взяти до рук зброю та стати на захист країни.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*