ЯДЕРКОЮ ПО ЛЬВОВУ?! Наказом Путіна: Зеленський побілів – страшна провокація! Байден влетів – це жах!

У 2022 році, напередодні Великодня, багато українських військових на Яворівському полігоні в Львівській області були готові до можливої провокації агресора Росії, яка включала використання ядерної зброї, руйнівна сила якої могла зачепити навіть місто Львів. Існує припущення, що тоді відбулася таємна дипломатія, під час якої главі Кремля Володимиру Путіну було роз’яснено можливі наслідки для Росії та особисто для нього в разі такої провокації.

Про це повідомив колишній речник Генерального штабу Збройних Сил України та військовий експерт Владислав Селезньов.

“Щодо варіантів задіяння ядерної зброї. Я не знаю, звідки відомості такого рівня в Арестовича, але те, що ворог може чинити будь-які провокації, зокрема й із задіянням ядерної зброї – це не новина. На Великдень 2022 року багато хто з українських військовослужбовців, які перебували на Яворівському полігоні на Львівщині, були напоготові… Про це було проінформовано моє найближче оточення, я в той час перебував на Яворівському полігоні. Такі сигнали різними каналами надходили. Полігон фактично межує з територією Польщі. Там буквально близько двох десятків кілометрів до кордону.”, – сказав Селезньов.

На думку речника Генерального штабу Збройних Сил України, спрацювала ефективно закулісна дипломатія: Путіну пояснили критичні наслідки як для Російської Федерації, так і безпосередньо для нього особисто, якщо він вдасться до такої ядерної провокації.

Також експерт припустив, що не можна виключати змін планів Путіна щодо такої провокації.

“Можливо, відтоді щось змінилося і Путін відчув свою невразливість і готовність до реалізації такого плану. Я не став би повністю виключати такий варіант”, – підкреслив Владислав Селезньов.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*