ПУТИН, РУКИ ВВЕРХ! Екстрений вивід військ: диктатора дотисли – ЦЕ ЗА БЄЛГОРОД! Зеленський, здаємось!

Танки військових «Легіону Свобода Росії», РДК і «Сибірського батальйону», до яких входять громадяни Росії, 12 березня перетнули кордон Російської Федерації, мета це повалення путінського режиму. На тлі цих подій, російський народ на своїй шкурі відчув що таке війна, у звʼязку з цим починає вимагати припинити так зване «СВО» на території України.

На сьогодні війну, як кажуть в Росії – «СВО», підтримує все менше росіян: 63,9% – виступають за проведення мирних переговорів. Це аж на 15,4% більше, ніж у 2023 році; 22,3% – підтримують активні бойові дії на території України, що на 13,8% менше, ніж у 2023 році; 13,8% – мали труднощі з відповіддю на питання. Це на 3,3% більше, ніж у 2023 році.

За продовження війни з Україною найчастіше висловлюються особи віком від 61 року і старші (51%), а також працівники бюджетної сфери (46%) незалежно від статі та рівня достатку,
– з’ясувало дослідження.

За мирні перемовини – чоловіки віком 18 – 45 років (63,9%), опитані з вищою та середньою освітою (45,3%). Проти мобілізації виступило 69,9% опитаних, проти 58% у 2023 році.

«Категорично проти виступають чоловіки мобілізаційного віку від 18 до 59 років (88,6% серед опитаних)», – мовиться в дослідженні.

До речі, на війну в Україну готові вирушити тільки 7,1% чоловіків призовного віку, 9,1% кажуть, що підуть, якщо призвуть, 13,8% – важко відповісти.

Дані вкотре показують, що Путіну варто закінчувати «СВО» в Україні та більше перейматись за свою країну, адже за словами одного з представників РДК, батальйони мають в планах дійти до Москви, коли саме — питання лише часу.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*