Лічені хвилини і РОЗГРОМИЩЕ! Гори тіл ворога – чули аж в Херсоні: ЗСУ повалили в землю.Браво, хлопці

Сьогодні, 3 квітня, у селі Гладківка на Херсонщині сталися сильні вибухи. Точного удару було завдано по великій концентрації російських військових. Цю інформацію повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Удару було завдано приблизно о 13:30 дня, запевняють місцеві джерела.

«Наші завдали удару по Гладківці. І так точно, що багато «200» і «300» загиблих і поранених в окупантів. Вони самі не очікували, але «прикурили» знатно», — повідомив Андрющенко.

Що цікаво, поки офіційної інформації від Генштабу щодо цього немає, однак після цього бабаху в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що російська окупаційна армія різко змінила тактику дій на лівому березі Дніпра Херсонської області. Відтепер ворог атакує дрібнішими штурмовими групами.

«На лівобережжі Дніпра Херсонщини дещо змінили тактику дій і намагалися атакувати більшою кількістю дрібніших штурмових груп», — йдеться у повідомленні ОК «Південь».

Зазначається, що українські захисники відбили 8 таких спроб. Через це ворог був змушений «залишками далеко не всіх груп» повернутися на вихідні позиції.

«Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій», — додали у повідомленні.

Крім того, представник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк із Кринок не повертається 60-70% штурмових груп ворога. Росіяни змушені підтягувати ресурси із тилу.

«Якщо в Запорізькому напрямку облаштовано всю ситуацію — від ландшафту до скупчення військ для того, щоб регулярно проводити штурми. То на Херсонському напрямку, де в районі Кринок ворог безуспішно вже багато місяців намагається вибити наших військових із плацдарму, тут складна ситуація у росіян із формуванням». штурмових підрозділів», — пояснила вона.

Як зазначила Гуменюк, окупанти змушені підтягувати ресурси з глибоких тилів із третьої лінії оборони. За її словами, із Кринок не повертається близько 60-70% штурмових груп ворога.

«Такі серйозні втрати для ворога — це щоразу, крім реального знищення особового складу, це ще серйозна деморалізація в морально-психологічному плані», — додала спікер.

«Якщо на Запорізькому напрямку облаштована вся ситуація — від ландшафту до скупчення військ для того, щоб регулярно проводити штурми. То на Херсонському напрямку, де у районі Кринок ворог безуспішно вже багато місяців намагається вибити наших (військових, — ред.) з плацдарму, тут складна ситуація у них (росіян, — ред.) з формуванням штурмових підрозділів», — пояснила вона.

Зазначимо також, що російські війська просунулися на захід Запорізької області, але підтверджених змін лінії фронту не було. На північний захід від Вербового та поблизу Роботино тривають позиційні бої.

Геолокаційна фіксація демонструє те, що російські окупаційні підрозділи трохи просунулися на північ від Козачих Таборів (3 км від річки Дніпро на східному березі Херсонської області), хоча це малоймовірно протягом останньої доби. В цілому роботу наших військ можна зараз оцінювати на максимум, адже за теперішніх умов вони не лише утримують займані плацдарми, а й завдають ворогу неабияких втрат. В той час як окупаційна армія б’ється в конвульсіях та намагається досягти бодай найменшого прориву, що на Лівому березі Херсонщини для них майже неможливо. Тож Путіну пора прощатися з божевільними мріями із захоплення цієї ділянки.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*