ПЕРШИЙ ОБСТРІЛ НАТО РФ! Вертольоти в небі: БАХ-БАХ-БАХ. Путін ледь не плаче. Місиво почалось!

Бойові вертольоти Apache НАТО ведуть обстріл на підтримку військ на землі, які штурмують позиції Росії.

У такий спосіб НАТО здійснює наймасштабніші за десятиліття військові навчання в Естонії та інших країнах на східному фланзі альянсу. Ці навчання включають у себе аспекти воєнного досвіду України і спрямовані на підготовку західних армій до можливого протистояння з російською армією.

Інформацію про це опублікував The Independent.

Згідно з бригадним генералом Джайлсом Харрісом, командувачем британських сил у Балтиці, солдати тепер краще розуміють стратегічний контекст військових навчань, ніж це було раніше. Проведення навчань поруч із російським кордоном дає їм усвідомлення важливості цих навчань.

«Це дуже терміново. Я не буду гадати про те, що може чи не може статися. Наша робота, як військового персоналу, полягає в тому, щоб бути готовими. Немає сенсу чекати (…), ми повинні підготуватися зараз. І те, що відбувається в Україні, дає нам уроки, які ми повинні вивчити», – пояснює він.

Підполковник Девід Ламберт з британської армійської авіації наголошує, що навчання проводяться настільки реалістично, наскільки можливо.

«Ніякої штучності в них немає. Це таке ж хороше навчання від найнижчого рівня до найвищого. Ми готові до бою сьогодні», – заявив він.

Те, що відбувається в Україні, аналізується та використовується для калібрування військових ігор, від способів використання безпілотників до протидії російській тактиці «м’ясних штурмів».

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*