Від Москви до Липецька! ПОМСТА ЗА ХАРКІВ: враже, розпишися – це тільки початок. Карма повернулась!

За інформацією, отриманою від губернатора регіону Андрія Бочарова, у ніч на неділю, 12 травня, нафтопереробний завод у Волгограді зазнав атаки дронів, як повідомляє російське пропагандистське ЗМІ.

Згідно з повідомленням від 06:02, на території Волгоградського НПЗ виникла пожежа через падіння дрону. За інформацією ЗМІ, пожежу було ліквідовано, і жертв не було.

Місцева влада стверджує, що дрони були нібито пригнічені системами радіоелектронної боротьби, після чого їхні уламки впали на території НПЗ і виникла пожежа, яку «оперативно загасили». Водночас місцеві Telegram-канали опублікують відео з масштабним загорянням об’єкта – той горить і зараз.

Всі відео епічних прильотів є у нас в телеграм-каналі — посилання під відео.

Нагадаємо, у ніч проти 10 травня в результаті операції ГУР був атакований нафтопереробний завод «Перший завод» у Калузькій області Росії. Про це повідомив співрозмовник українських ЗМІ в українській спецслужбі.

Удар був здійснений двома дронами-камікадзе.

Місцеві мешканці заявляли, що перед вибухами на території Першого заводу у небі було чутно звуки прольоту безпілотників та роботи протиповітряної оборони.

Після цього на місці влучання БпЛА почалася сильна пожежа, туди прибули екстрені служби загарбників, очевидці заявляли, що вогонь охопив місткості з дизельним пальним та мазутом, акцентує співрозмовник.

Окрім цього, інформацію про ураження НПЗ підтвердив й очільник Калузької області Владислав Шапша.

Загалом співрозмовник так описує наслідки операції ГУР: з 00:45 до 01:25 на обʼєкті пролунало «пʼять потужних вибухів», унаслідок яких виникла масштабна пожежа, попередньо було уражено установку атмосферно-вакуумної трубчатки АВБТ-101 (виробнича потужність – перероблення 1,2 млн тонн на рік), а також три цистерни з дизельним пальним та одну цистерну з мазутом.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*