F-16 НА ПОБОЇЩЕ! Вперше в небі: ППО, АЕРОДРОМИ – ВАША СМЕРТЬ, ЗСУ дали наказ – влетіли в бій?!

Україна використовує новітні тактики повітряного бою уже зараз. А як відомо скоро в розпорядження ЗСУ з’являться перші новітні винищувачі, і коли вони прибудуть в Україну, то авіації РФ та протиповітряній обороні прийде кінець, що в свою чергу відкриє дорогу для знищення стратегічних об’єктів, таких як Кримський міст, та деокупації територій.

Українські пілоти прийняли на озброєння тактику, вперше розроблену ВПС США, для проведення ударів по російським системам протиповітряної оборони в небі над лінією фронту. Ця тактика, відома як місії «Дика ласка» (SEAD), полягає у тому, що пілоти реактивних літаків примушують противника активувати свої радари протиповітряної оборони, а потім завдають ударів ракетами AGM-88 (HARMs) до того, як російські системи встигають відповісти ракетами «земля-повітря».

Тактика SEAD була розроблена ВПС США ще під час війни у В’єтнамі, коли літаки «Дикі ласки» отримали завдання знищити радари протиповітряної оборони ворога, щоб звільнити шлях для атак з боку штурмовиків.

Суть тактики полягає в тому, що спеціально підготовлені літаки виявляють та знищують радари противника, використовуючи спеціальні ракети, спочатку бомби, а потім ракети, здатні атакувати радіолокаційні цілі.

Українські пілоти, які адаптували цю тактику для своїх потреб, вже здійснили сотні ударів по російським системам протиповітряної оборони, використовуючи ракети HARM. Проте, російські оператори систем ЗРК швидко адаптували свою тактику, реагуючи на ці удари, що змушує українських пілотів постійно модифікувати свої підходи.

Однак навіть з обмеженими можливостями, українські пілоти продовжують виконувати місії SEAD, використовуючи власні методи та засоби, щоб забезпечити відновлення повітряного простору над територією України. Зокрема, наближення поставок винищувачів F-16 з Нідерландів та Данії може значно посилити можливості українських повітряних сил у подоланні російської протиповітряної оборони і забезпечити більшу безпеку для авіаційних місій над Кримом та іншими стратегічно важливими регіонами.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*