ЩОЙНО-ЗСУ ВЖЕ ПІД ДОНЕЦЬКОМ! Ало, Путін, техніка ще є? Наші вжарили: окупанти тепер на своїх двох!

Наші хоробрі воїни продовжують сміливо боронити нашу державу від агресора Російської Федерації і завдавати їм серйозних втрат як в техніці, так і в особовому складі. І це буде продовжуватися до останнього окупанта на нашій прекрасній землі.

Сили оборони України виявили та знищили російську бронетехніку під Донецьком.

За повідомленням OSINT-аналітика, Збройним Силам України вдалося виявити дві одиниці бронетехніки під Донецьком. Одну з них вдалося знищити, а іншу підірвати за допомогою ударних дронів.

«Знищення російської МТ-ЛБ та ураження російського танка т-72Б3М зр. 2022 року з допомогою FPV-камікадзе. Південно-східніше села Новобахмутівка, Донецька область», — зазначили в публікації.

На відеозаписах можна спостерігати ефективне знищення російської бронетехніки. Українці висловили свої коментарі щодо успіху ЗСУ під публікацією.

«Гарно палає», «Мангал не працює», «Дякую всім, хто нищить та калічить росіян! Дякую всім, хто донатить та допомагає нищити та калічити росіян! Слава нації!», «скільки ж паразитів присосалося до України», «А реально на дрон повісити міні кулемет і тупо з дрона відстрілювати росіян?».

Також відзначимо, що Третя штурмова бригада (3 ОШБр) активно бере участь у захисті рубежів на Харківщині, впевнено відбиваючи атаки та нейтралізуючи техніку російських військ.

Як повідомили в бригаді, бійці успішно знищили ворожу самохідну артилерійську установку «Нона» та зламали опір роти окупантів на вказаному напрямку.

Тиждень боїв у зоні відповідальності бригади обійшовся армії Російської Федерації: 189 загиблих — «трьохсотих», 43 загиблих — «двохсотих».

«На металобрухт перетворено установку 2С9 «Нона», якою окупанти підтримували наступ своєї піхоти, а також ворожий БМП-2, БТР, танк і спецтехніку», — зазначили в бригаді.

Крім цього, Російська Федерація може ініціювати ще один новий наступ зі свого кордону в напрямку Сумщини, так само як вони це робили раніше в Харківській області.

Петро Черник, полковник у відставці Збройних сил України та військовий експерт, вважає так.

«Цілком можливо, чому ні. Загалом вздовж лінії кордону протяжність до 750 кілометрів сконцентровано до 40 тисяч особового складу. По цій точковій Харківській операції вони показали, що готові не рахуватися з особовим складом і навіть невеликі сили готові кидати на прорив нашої оборони. І найголовніше, — вивчати цю нашу оборону», — пояснив він в ефірі телемарафону.

Офіцер також пояснив, які сили РФ може використати для атаки на Сумщину.

«Тобто, можлива активізація диверсійно-розвідувальних груп, а вона так і називається — розвідувальна, щоб перевірити яка в нас оборона і на Сумщині загалом. Якщо вони там мають хоча б одну механізовану бригаду в тому регіоні, а вона там точно є, вони можуть її застосувати. Нам зараз у цій гарячій фазі треба готуватися до будь-яких сценаріїв», — зазначив полковник у відставці Збройних сил України.

За словами експерта, в цей час РФ намагається досягти максимально можливих результатів на полі бою перед мирним самітом України у Швейцарії.

«Я вкотре підтверджу свою головну версію — Путін нас так сильно атакує і буде штурмувати, адже йому направду потрібні результати в стратегічному сенсі на переговорному майданчику у Швейцарії. Вони там присутні не будуть. Але вони будуть вести розмови з представниками цілої низки країн, які їм частково симпатизують — це однозначно так», — сказав Черник.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*