Увага, ЯДЕРНА ТРИВОГА! Путін впав ниць: один залп І РФ ГАПЛИК – страшна катастрофа, НАТО в шоці!

Якщо РФ наважиться використати ядерну зброю, її чекає справжнє радіоактивне пекло — російські носії тактичної ядерної зброї, і безліч снарядів її далекобійної артилерії не долітають до мети. Крилаті та балістичні ракети – що російські, що північнокорейські – у 40-50% випадків падають на території Росії, бо їхня якість низька.

Про це заявив колишній голова Служби зовнішньої розвідки України генерал армії України Микола Маломуж.

Якщо говорити про стратегічний ядерний потенціал РФ, то Росія має близько 5600 балістичних ракет різних типів. Вони виготовлялися у 1970-80 роках, левову частку створили КБ «Південне» та «Південмаш». Понад десять років не проводяться регламентні роботи з обслуговування цих ракет, тому що Україна як розробник відмовилася обслуговувати ядерний потенціал РФ. Як правило, якщо такі роботи не проводяться, пуски ракет скасовуються, але росіяни можуть ризикувати та запускати. До 80% ракет-носіїв ядерної зброї Росії можуть бути неефективними і впасти на території самої РФ, завдавши величезних збитків. Тому гарантій успішного використання тактичної ядерної зброї для Росії немає.

Наприклад, у США, Британії та Франції постійно ведеться обслуговування цих систем. І сукупний потенціал ядерних зарядів цих країн перевершує потенціал РФ, а це більш точні ракети, орієнтовані на пробивання будь-яких систем ПРО. Більше того, система ПРО в Росії розгорнута тільки навколо Москви і Петербурга, але й вона не зіб’є більшість західних балістичних ракет, або взагалі не зіб’є.

Таким чином, якщо порівнювати стан ядерного потенціалу Росії та країн Заходу, то, звісно, Москва у програші. Росія може хвалитися хіба що кількістю ядерної зброї (але насправді її не набагато більше, ніж у США, хіба що на кілька сотень одиниць). А якщо оцінювати технічний стан російської та західної ядерної зброї, то Росія суттєво програє. Навіть російські експерти до початку війни зазначали, що вони не впевнені, що ядерна зброя РФ зможе відіграти вирішальну роль у війні, тому що вона неякісна, тому ракети можуть падати на території самої Росії. Про це говорять військовослужбовці, які безпосередньо займалися обслуговуванням цих ракет.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*