Достало все, выходим! СКЛАЛИ ЗБРОЮ І НА ВИХІД? Армія РФ підняла БУНТ – фіг тобі, а не Харків. Вогонь

З кожним днем ситуація в армії Російської Федерації все більше і більше напружується. Не дивлячись на наступ, який вони собі запланували, всередині війська відбувається повний розвал та безлад. Зокрема, конфлікти між ними відбуваються щодня. Про це також наголосив і військовий аналітик, полковник запасу ЗСУ Петро Черник.

Полковник зазначив, що вони дійсно нападають один на одного, подекуди навіть бунти піднімаються через незгоду як і серед солдатів, так і з командуванням.

«Те, що вони практично тушать одне одного, це добре, проте не варто недооцінювати російський менталітет», — зазначив Петро Черник.

Полковник також наголосив на тому, що це звісно може вплинути на ситуацію. Але глобально щось зміниться лише в тому випадку, коли це будуть масові випадки. І окупанти з новим наступом вже стали на цей шлях. Адже з кожним днем все більше окупантів відмовляються йти на штурми, слухати смертоносні накази Кремля і тп.

«Ось коли рота перестріляє роту, то це звісно послабить армію Російської Федерації. А в такому випадку це навіть не дивно», — розповів Петро Черник.

Зауважимо, що з початком повторного наступу ЗС РФ на Харківщину значно збільшилась кількість відмовників. Крім того варто відзначити ефективну роботу ЗСУ — десятки росіян вже взяли у полон, ще тисячі повертаються в сторону Російської Федерації із позначкою двісті. За такі короткі терміни це дуже хороші показники знищення ворога, ледь не рекордні.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*