ОДНИМ УДАРОМ! Ватажків – НА ТОЙ СВІТ! ЗСУ влупашили по повній: ВСЕ ПАЛАЄ! Відео ТУТ!

В мережі поширюється відео, на якому зафіксовано масштабну пожежу після чергового обстрілу тимчасово окупованого Луганська. Цілком можливо, що там перебували лідери так званих «ЛДНР» Пушилін та Пасічник. За повідомленнями у соціальних мережах, вибухи сталися двічі – спочатку ввечері, а потім ближче до ночі. Обстріли влучили в інфраструктурні об’єкти колишнього військового авіаційного училища штурманів та авіаційного ремонтного заводу, зокрема, на територію аеродрому поруч з Музеєм авіації.

Поки що точно неясно, які саме об’єкти було уражено, але на відео, яке активно поширюється в інтернеті, видно велику площу, охоплену численними осередками пожежі. Місцеві джерела та очевидці підтверджують потужні вибухи в східній частині міста.

Тимчасово окупований Луганськ зазнав повторного обстрілу після удару, завданого 27 травня ввечері. Про вибухи в східній частині міста повідомили й самі пропагандисти ТАСС.

Колаборант Родіон Мірошник «не виключив», що повторного удару було завдано по території, де нібито працювали рятувальники після попереднього обстрілу, пишуть російські пропагандистські джерела.

Нагадаємо, 27 травня ввечері в Луганську місцеві жителі також почули кілька вибухів. За даними, що поширювалися в інтернеті, було кілька «прильотів».

Місцеві ЗМІ повідомляли про пожежу в районі Вищого авіаційного училища штурманів. Місцеві мешканці стверджують, що удару було завдано по території Луганського авіаційного ремонтного заводу, де базувалися російські окупанти.

Місцеві мешканці зазначають, що вибухи були дуже потужними і викликали значне занепокоєння.

Тим часом російські пропагандисти намагаються знизити значення подій, розповідаючи, що обстріл нібито був спрямований на території, де вже працювали рятувальники після попередніх ударів.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*