Кремль випускає свого останнього “козиря”: Янукович вийшов в ефір і таке заявив від чого всі притихли…

У Кремлі вирішили, що настав час на “останній козир” і випустили “в ефір” експрезидента-втікача Віктора Януковича.

Засуджений в Україні за держзраду до 13 років позбавлення волі, Янукович “з-за поребрика” звернувся до українців з черговим “Астанавітєсь!”

Звернення Януковича опублікував його прессекретар Юрій Кірасир у Facebook.

Київ і Донбас мають шукати можливості і домовлятися мирним шляхом, якщо влада України хоче бачити Донбас у своєму складі, їм варто припинити дискримінацію мешканців цього регіону. Як передає Арменпрес, вважає екс-президент країни Віктор Янукович.

“Я впевнений, що немає іншого шляху”, – сказав Янукович, відповідаючи питанням, чи є ще шанс наповноцінні переговори між Києвом, Донбасом і Луганськом.

«Припинити війну, припинити ображати жителів південного сходу, зняти ці ярлики слюдей. Дати гарантії про те, що самоврядування буде достатнім для цих регіонів, щоб захистити свої права. І в цьому процесі повинні брати участь обов’язково європейські країни і Росія», – додав він.

На думку Януковича, якщо Київ хоче бачити території Донбасу у складі української держави, необхідно припинити стосовно них дискримінацію.

«Кому могло спасти на думку, наприклад, у той час, коли я був президентом України, що Янукович позбавить пенсіонерів західних регіонів пенсії? Як це так? Як можна позбавити соціальних гарантій, які прописані в Конституції?», – сказав він у інтерв’ю телеканалу «Росія-1».

За останніми даними ООН, жертвами конфлікту стали понад 5,6 тисяч мирних жителів. Проблема врегулювання української кризи обговорюється на переговорах у різних форматах, зокрема, вході зустрічей контактної групи в Мінську за посередництвом РФ і ОБСЄ.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*