Як жінки у в’язниці обходяться без чоловіків

Понад 50% жінок у колоніях стають лесбіянkами. За висновками Московського науково-дослідного центру психології, у наших в’язницях проводилися дослідження на психологічну тему, і з’ясувалося, що жінка у в’язниці через брак фізичного контакту з близькими і душевних прихильностей, що розриваються, до них ламається набагато швидше, ніж чоловік.

Через кілька років ув’язнення, особливо при нестачі контактів із сім’єю та близькими, жіноче психічне здоров’я зазнає суттєвих змін. У чоловіка це відбувається через 4-5 років. У подібному середовищі жінкам просто нічого іншого не залишається, крім пошукати якийсь інший замінник істинним почуттям.

Тому понад 50% ув’язнених жінок у Росії стають вимушеними лесбіянками. Колишня ув’язнена Катерина, яка відсиділа два роки, стверджує, що це характерно для більшості жіночих колоній.

«Такі зв’язки є у багатьох. Найчастіше навіть у тих, хто має повторний довгий термін. Ті, хто сидить мало, можуть просто скуштувати такі стосунки. А є й такі, які не мають там сексу в принципі. Але серед тих, хто засуджений надовго, такі зв’язки мають більшу частину. Ніхто нікого не ґвалтує і не примушує, це все якось само собою виникає, на добровільних засадах».

Катерина встигла помітити, що у жіночій в’язниці є два різновиди таких відносин.

«Перша – це «половинки». Вони себе визначають жінками, тому відповідно та виглядають. А другий різновид – це як жінки в чоловічому образі. Вони й більше схожі на чоловіків. Якось я побачила таку жінку у СІЗО і взагалі спочатку подумала, що просто камери переплутали та привели чоловіка. Таких там називають коблами. У них по всьому обличчю шрами, чоловічі стрижки, голос низький.

Не розумію, чому жінка змінюється так сильно. Вони починають симпатизувати якійсь іншій дівчині, і в них навіть якась подоба подружжя виникає. «Кобла» оберігатиме свою половинку від інших, ревнуватиме. Ревнощі взагалі як у справжніх сім’ях відбувається до бійок і криків.

Після того, як «кобли» звільняються з в’язниці, вони зазвичай рвуться назад, тому що там «дружини» залишаються. Ось як люблять. Якщо обидві вийшли на волю, і кобла, і її половинка, то і в нормальному житті вони залишаються разом. Якщо у когось із них дитина, то вони її удвох виховують. Іноді, навіть якщо він народився вже за ґратами».

 

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*