П0мер зірка աօу бізнесу та п0пулярний естрадний співак Кіркоров

Співак, композитор та музичний продюсер Філіп Кіркоров народився 30 квітня 1967 року у місті Варна в Болгарії. Його батьки по батькові — етнічні вірмени. Батько Пилипа — уроджений Бедрос Крикорян, але ще в дитинстві йому змінили прізвище на Кіркоров, як стверджується, щоб він зміг піти вчитися в болгарську школу.

Філіп ріс у творчій сім’ї: Бедрос Кіркоров був відомим болгарським естрадним співаком, а мати Вікторія (у дівоцтві Ліхєчова) вела концерти. Дитинство Кіркоров-молодший провів у Москві. У російській столиці він закінчив школу і вступив до Музичного училища імені Гнесіних.

Зліт кар’єри Кркорова припав на початок 90-х років. Одним із перших його хітів стала пісня «Небо та земля». Пізніше його «Атлантиду», «Єдину» та «Зайчик мою» співала вся країна. Кіркоров став одним із найпопулярніших і затребуваних артистів, його почали називати королем російської естради. Він неодноразово отримував премії World Music Awards, «Овація» та «Золотий грамофон».

До середини 10-х років популярність Кіркрова як співака помітно згасла. Однак він зумів знову звернути на себе увагу 2018-го, випустивши пісню «Колір настрою синій». Її оцінили не лише давні шанувальники, а й молода аудиторія, а кліп, спродюсований Іваном Ургантом, набрав десятки мільйонів переглядів на YouTube.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*