Дубінського за двері! Раду трясе – нардепи ополчилися: геть зрадника. Ну і крику!

Як заявив народний депутат Ярослав Железняк, езабаром в Верховну Раду внесуть постанову про відкликання нардепа Олександра Дубінського з комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

«В найближчий час «Слуга народу» внесе постанову в Раду про відкликання депутата Олександра Дубінського з посади заступника та члена Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики», — написав Железняк у Telegram.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що нардепу Олександру Дубінському оголосили про підозру у державній зраді. в межах розслідування кримінального провадження про державну зраду у нардепа проводилися обшуки. Повідомлялося, що обшуки у нардепа проводили співробітники СБУ та ДБР.

Крім того, як повідомили у СБУ, правоохоронці зібрали достатньо доказів державної зради з боку народного депутата України, який здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь рф. За матеріалами слідства, він мав позивний «Буратіно» і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії (відоме як гру).

А 14 листопада Печерський районний суд Києва відправив нардепа Олександра Дубінського під варту на два місяці.

Також Дубінського підозрюють у підробленні документів для виїзду за кордон. 3 серпня правоохоронці провели обшуки у депутата. Йому повідомили про підозру в організації незаконного переправлення людей через державний кордон. 6 листопада Печерський райсуд Києва відправив Дубінського під цілодобовий домашній арешт.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*