ТО ЦЕ БУЛИ МИ!? Страшна правда про ІЛ-76: про це мовчали ВСІ — немислима трагедія, підтвердження тут!

Російський військовий транспортний літак Іл-76, що зазнав аварії 24 січня в Бєлгородській області, був збитий зенітним ракетним комплексом Patriot, наданим Україні від європейського союзника.

Про це повідомляє The New York Times, посилаючись на анонімних представників американських владних структур.

За їхніми словами, Збройні Сили України не мали інформації щодо можливого перебування українських військовополонених на борту літака. Крім того, існує підозра, що Росія може перебільшувати кількість загиблих внаслідок цієї події.

І найголовніше — відставити зраду! На факт, що там взагалі були полонені. Де слідство? Де докази? Де експертиза? Де підтвердження, що це не чергова безглузда пропаганда РФ?

«Україна, схоже, діяла на основі законних, але помилкових розвідувальних даних. Літак раніше використовувався для транспортування ракет, що робить його дуже цінним об’єктом», — додали вони.

Додамо, що цілком ймовірно це була провокація РФ, адже зразу після інциденту рупор Кремля — російський пропагандист та голос Кремля, Дмитро Кисельов, висловив загрозу здійснення удару по аеродрому у Жешув. Совпадение? Не думаем.

Ця загроза була виражена в контексті його звинувачень США у знищенні військово-транспортного літака Іл-76 над Бєлгородською областю.

Кисельов висловив ці нові погрози під час своєї участі в пропагандистській програмі на російському телебаченні. Ці заяви можуть спричинити подальше наростання напруги в регіоні та поглибити міжнародні конфлікти.

Нагадаємо, що російський військовий літак Іл-76 зазнав аварії 24 січня, розбившись за 100 км від українського кордону неподалік від Бєлгорода.

Російські ЗМІ почали активно поширювати повідомлення про те, що на борту повітряного судна, яке розбилось, знаходилися 65 українських полонених, яких везли на обмін, однак жодного підтвердження цьому немає.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*