УКРАЇНЦІ, БУДЕ ТАК! Перший наказ Главкома: ПРЯМО З ФРОНТУ – ЗСУ рвонули в бій! РОЗНЕСЛИ ВЩЕНТ, ура!

Сьогодні, у Росії була пекельна ніч. Відомо, що вогонь охопив столицю РФ та інші регіони.

Зокрема, у російський столиці міста Москва почалась пожежа в одній з багатоповерхівок, через що довелось евакуювати 400 мешканців будинку.

Про це інформують ЗМІ.

Повідомляється, що загоряння сталось у шестиповерховому будинку на Ленінградському проспекті в районі станції метро «Аеропорт».

Пожежі надано підвищений ранг. Площа займання складає 4000 квадратних метрів. До гасіння вогню залучили навіть авіацію. У московський пабліках писали, що на місці працюють два вертольоти Ка-32.

Також, у ніч на 9 лютого в Краснодарському краї Росії сталася пожежа на нафтопереробному заводі Ільський.

«НПЗ Ільський горить у Сіверському районі Краснодарського краю. Про це повідомляють місцеві жителі. До пожежі вони чули звуки вибухів», — ідеться в повідомленні ЗМІ.

Що цікаво, російські Telegram-канали повідомили, що очевидці чули не тільки вибухи, а й звук пролітаючого безпілотника і гул повітряної тривоги.

В оперативному штабі регіону зазначили, що загоряння сталося в ніч проти 9 лютого біля 2:00.

«До 3-ї години ночі відкрите горіння було оперативно ліквідовано службами заводу. Постраждалих немає. На місці продовжують роботу оперативні та екстрені служби, які завершують ліквідацію НП та встановлять причини події», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 8 лютого в Пермському краї Російської Федерації також спалахнула потужна пожежа. Після вибуху на газопроводі там загорівся вантажний потяг. Зазначалося, що вогонь перекинувся на житлові будинки. Три будівлі вигоріли вщент.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*