КОМАНДУВАННЯ РОЗНЕСЛО! Не врятували НІКОГО: елітний борт РФ вщент – Кремль в траурі! Путін побілів!

На борту важкого військово-транспортного літака «Іл-76», що впав, в Іванівській області могли бути унікальні фахівці Повітряно-космічних сил Росії. Ця втрата буде летальною для повітряних сил Кремля.

Ресурс зазначає, що аеропорт Північний, біля якого сталася аварія Іл-76, є одним із базових майданчиків для розміщення рідкісних літаків далекого радіолокаційного виявлення та управління (ДРЛОУ) типу «А-50».

«Як повідомляють джерела «ВЧК-ОГПУ», пасажирами збитого сьогодні в Іванівській області Іл-76 могли бути оператори – офіцери комплексу ДРЛО», – повідомив ресурс.

Зазначимо, що члени екіпажу А-50 – це вузькопрофільні та унікальні фахівці, втрата яких є катастрофою для військової авіації РФ.

Губернатор Оренбурзької області Денис Паслер заявив, що на борту військово-транспортного літака Іл-76, який зазнав аварії, були оренбурзькі льотчики.

Також губернатор назвав те, що сталося, «невідновною втратою для сімей, для військово-транспортного авіаційного полку, де служили хлопці». Він висловив співчуття рідним та близьким загиблим.

Останнім часом Сили оборони України знищили щонайменше два борти цієї моделі ВКС РФ разом із екіпажем. Також днями ударні дрони атакували авіазавод у Таганрозі, де на ремонті знаходився один з небагатьох А-50, що залишилися у РФ. Чи вцілів борт, невідомо. Джерела стверджують, що його знищено, проте візуального підтвердження цього факту немає.

За даними російського Telegram-каналу «112», за сьогоднішнього краху Іл-76 було ліквідовано не менше 16 військових РФ. Згідно з офіційною версією Міноборони, жертв 15.

«Кількість загиблих під час аварії Іл-76 в Іванівській області збільшилася до 16… За однією з версій, на борту могли бути ще кілька незареєстрованих пасажирів», — пише ресурс.

Підтвердження цієї інформації немає. Важливо також уточнити, що, згідно з даними Москви, транспортник був не збитий, а звалився через проблему з двигуном.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*