Там їхав Герасимов і Шойгу? АВТО З КОМАНДИРАМИ ПІДІРВАЛИ: траур в Кремлі – вінки до могил шишок!

Українські військові продовжують ефективно ліквідовувати окупантів. Нацгвардійці та прикордонники успішно ударили по групі загарбників.

Наші бійці вкотре продемонстрували, що для ворога, який вторгся на українську територію, існує тільки один шлях – до зустрічі з Йосипом Кобзоном на концертній сцені.

Бійці другого штурмового загону Центру спеціального призначення «Омега» опублікували потужну інформацію про ліквідацію командування РФ. Під час розвідки на Східному напрямку було виявлено цивільне авто, яке рухалося у напрямку позицій росіян.

В автомобілі перебували офіцери ворожого підрозділу. Наш FPV-дрон наніс їм точний удар. Радіоперехоплення підтвердили, що внаслідок цієї операції один окупант загинув, а ще один отримав поранення. Так і д кончини та ліквідації більш гучних шишок недалеко! Шойгу, Герасимов, гайда на фронт, ми вас швиденько — махом!

Також слід відзначити, що прикордонники продемонстрували свою ефективність у винищенні противника. На Півдні вони знищили автівку окупантів за допомогою FPV-дронів, а її пасажирів «розрахували» на 200-300 осіб.

Станом на 7 квітня російська армія в Україні зазнала втрат у понад 447 тисяч солдатів. Лише за останню добу було ліквідовано 820 окупантів. Також ворог зазнав втрат у техніці. За два роки повномасштабної війни втратив понад 7000 танків та понад 300 літаків.

Крім того, в Інституті вивчення війни вважають, що Росію чекає збільшення кількості втрат через посилення темпів наступальних дій. Водночас аналітики припускають, що країна-агресор зможе компенсувати втрати особового складу та матеріальних засобів.

У зв’язку з активізацією ворожого наступу українське військо терміново потребує допомоги від західних партнерів, яка включає як снаряди, так і інші види зброї.

Наразі нашим захисникам вдається робити неможливе. Незважаючи на значну перевагу ворога, вони зупиняють його штурми. Так, 30 березня завдяки безпілотникам українці розгромили танкову колону росіян під Авдіївкою.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*