Су-30, Іл-6 та навіть літак-амфібія! АЕРОДРОМИ ДО ТЛА: прицільний удар – в яблучко, не сховатись!

Українські дрони ГУР, згідно з інформацією від джерела одного із видань здійснили успішний удар по військовому аеродрому в місті Єйськ, що розташоване на території Російської Федерації. За неофіційними даними, які очікують офіційного підтвердження, результатом цього удару стали знищення чотирьох винищувачів Су-30, двох військово-транспортних літаків та одного літака-амфібії, що належать російським Збройним Силам.

До цього також була зафіксована атака на дизельну підстанцію аеропорту. Виконання таких вдалих операцій вказує на високий рівень підготовки українських військових та ефективність їхніх дій у сфері розвідки та ударних операцій.

Ці події стають частиною загальної обстановки загострення конфлікту на сході України та на кордоні з Росією. Україна продовжує використовувати різноманітні засоби для захисту своїх територіальних інтересів та демонстрації владності над ситуацією в регіоні.

До речі, головне управління розвідки у ніч проти пʼятниці, 5 квітня, здійснило атаку дронами на аеродроми у Єйську (Краснодарський край РФ) та Енгельсі (Саратовська область).

За даними співрозмовника видання, внаслідок атаки у Єйську було знищено щонайменше два штурмовики Су-25. Водночас на аеродромі в Енгельсі було серйозно пошкоджено три бомбардувальники Ту-95МС.

На російському аеродромі Морозовськ перед атакою Сил оборони могли знаходитися 29 літаків — супутникові знімки

Крім того,  зазначено, що на обох аеродромах є загиблі серед льотного складу та обслуговуючого персоналу.

Під нічну атаку також потрапив Курськ. Джерело видання зауважило, що місто півночі здригалось від потужних вибухів, які, втім є наслідками некомпетентної роботи ворожої ППО.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*