ВСІ аеродроми ЗА РАНОК! Від Уралу до Москви: БАХ, БАХ, БАХ – реквієм по авіації РФ, ЗСУ постарались!

Україна незабаром отримає бойові дрони з дальністю польоту понад 2000 кілометрів і саме тоді ВСІМ аеродромам РФ настане фініта ля комедія. До кінця поточного року десять виробників поставлять Збройним силам України безпілотники з діапазоном дії до 2500 кілометрів. Київське конструкторське бюро «Промінь» також розробило безпілотник «Сокіл-3000», який може подолати відстань до 3300 кілометрів.

Нова українська військова техніка зможе атакувати об’єкти, такі як Мурманська область, де розміщено приблизно 80 військових баз, зокрема аеродром «Оленья», де базуються стратегічні бомбардувальники Росії.

Про це повідомив у програмі національного телемарафону заступник генерального директора компанії, що виробляє засоби радіоелектронної боротьби, експерт з авіації Анатолій Храпчинський.

«У цьому році активно розширюється використання безпілотників у територіальних просторах Російської Федерації, і відстань польотів значно збільшилась. Наприклад, якщо говорити про удар по місту, де збираються терористи, це вже понад 1300 кілометрів…», — розповів Анатолій Храпчинський.

Він зауважив, що такі дії показують росіянам, що будь-який стратегічний об’єкт на території Російської Федерації, на відстані 1200-1300 кілометрів, може бути знищений українськими безпілотниками. І нам слід рухатися далі, оскільки аеродром «Оленья», який знаходиться на відстані у 2 тисячі кілометрів, містить більшу кількість літаків Ту-95, з яких здійснюються ракетні удари по Україні.

«У нас є безпілотники, які вже працюють на 2,5 тисячі кілометрів і можуть перебувати в повітрі 30 годин. Слід зауважити, що для прокладання маршруту для цих безпілотників потрібна певна розвідка, тому, швидше за все, використовувалися розвідувальні безпілотники, які встановлювали маршрут для подальшого точного удару по таким важливим об’єктам… Ми можемо збільшувати розміри безпілотників, щоб збільшити їх дальність польоту і корисне навантаження. У нас вже є безпілотники на реактивному тяжі, які можуть носити вагу понад 400 кг вибухівки на відстань до 500 кілометрів», — зазначив Анатолій Храпчинський.

Експерт вважає, що пріоритетними цілями є будь-який аеродром з тактичною або стратегічною авіацією, оскільки ми бачимо, як тактична авіація завдає шкоди території України, скидаючи крилаті бомби, а також фронтову зону. Харків зазнає авіаційних ударів. Тому аеродроми з тактичною і стратегічною авіацією, а також фабрики та заводи, які виробляють ракети, є об’єктами для удару.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*