Поки Путін спав! ЗСУ ПОТОПИЛИ ТАКЕ – крейсер “Москва” просто квіточки: всі судна на дно, рознесли!

Станом на зараз Сили оборони України потопили або вивели з ладу третину кораблів Чорноморського флоту Росії. Такий показник фіксується за понад два роки повномасштабної війни проти нашої держави. Тим самим нещодавно російський воєнний міністр Сергій Шойгу оголосив про формування «дніпровської річкової флотилії» та бригади човнів. Однак тут є одне «але» — ЗСУ вже успішно її накрили.

Як розповів речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук це стало можливим, оскільки українським силам вдалось звільнити острів Нестрига, де ворог зараз максимально тисне артилерією, авіацією та всіма іншими наявними способами, щоб хоч якось вибити українські сили з позицій, але все марно.

«Ворог намагається створювати нову флотилію, але всі ці подібні заяви Шойгу — це брехня та перебільшення, щоб показати Путіну, що не все так погано на фронті.», — розповідає речник.

Насправді, Шойгу намагається видати бажане за дійсне і доносить Путіну, що, мовляв, його наказ виконано.

Це вже не перша брехня Шойгу, адже ще раніше міністр оборони РФ кричав у все горло, що «Кринки – наші», «Кринки – зачищені». Шойгу в очі набрехав Путіну та чому росіяни бігали полем на тлі російської ганчірки.

Також за словами Братчука, ворожі катери та інша морська техніка ворога активно знищується українськими військовими.

«Окупантам не вдається переправлятись на правий берег і це найголовніше.», — наголосив речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*