ВСЮ АРМІЮ В ЗОЛУ – РЕКОРД СВІТУ! Це увійде в історію: ЗСУ замахнулись – у Путіна підкосило ноги,ХАНА

У поточному травні, за словами військово-політичного аналітика Олександра Коваленка, російські окупанти зазнають надзвичайно великих втрат, які перевищують їх можливості щодо компенсації цих втрат. Коваленко вказує на те, що триває третій тиждень травня, і вже видно, що втрати ворога є очевидними і є ймовірними рекордами.

За даними аналізу, який виконано інструментами моніторингу ситуації на військових форумах та інформаційних платформах, можна зробити висновок про те, що кількість поранених і загиблих серед російських військовослужбовців на високому рівні. Наразі немає конкретних цифр, але зважаючи на інтенсивність бойових дій і розвиток ситуації, можна передбачити, що загальна кількість втрат у ворога перевищить будь-які попередні показники.

Окрім того, є інформація про зростання дезертирства та недбалості серед російських військових, що додатково підтверджує тенденцію до погіршення бойового духу та дисципліни в їхніх рядах. Це може призвести до ще більшого збільшення втрат і погіршення психологічного клімату в російській армії.

За словами аналітика, ворог наближається до досягнення «дуже близького до абсолютного» рекорду за втратами в артилерії. Це величезне число втрат є результатом двох ключових чинників: збільшення поставок боєприпасів Збройних Сил України та наростаючої активності контрбатарейної боротьби.

Важливо відзначити, що крім цього, спостерігається тривале знищення ворожого автомобільного транспорту, що стає наслідком зростаючого використання броньованих бойових машин у підрозділах Російської Військово-Морської Флоти (РВМФ). Це призводить до більш частого експлуатації цих машин і, отже, підвищує їхню вразливість перед ударом противника.

Такий перебіг подій вказує на те, що травень може стати дуже результативним для українських військових. Проте, найбільш значущим аспектом є те, що цей місяць може стати першим, коли військові втрати ворога перевищать всі попередні показники і навіть не вдасться компенсувати за рахунок інших показників, крім кількості особового складу.

Одночасно Коваленко визнає, що проблеми у Збройних Силах України (ЗСУ) залишаються актуальними, зокрема з проблемами, пов’язаними з недостатньою кількістю засобів ураження та неповним, недостатньо збалансованим забезпеченням підрозділів боєкомплектами. Він також відзначає, що ця проблема спричинена повільними поставками відповідного озброєння.

Це наголошує на тому, що необхідно продовжувати реформування та модернізацію Збройних Сил України для забезпечення їхньої ефективності та бойової готовності. Удосконалення системи поставок та забезпечення бойовою технікою та озброєнням є одним із пріоритетних завдань для забезпечення безпеки країни та успішного ведення війни на сході.

Зазначимо, що втрати ворога серед офіцерів під час повномасштабного вторгнення в Україну зросли, зокрема, ліквідовано трьох капітанів супротивника.

Зауважимо, що під час повномасштабного вторгнення в Україну втрати серед офіцерів противника значно зросли, включаючи ліквідацію трьох капітанів.

У своєму каналі в Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан («Штірліц») поділився інформацією про знищення капітанів Михайла Алпєєва (відомого як «мусор»), Василя Грушка і Нарана Бурулдаєва. Це свідчить про те, що українські військові продовжують успішно діяти проти ворога, включаючи важливі операції з розкриття і ліквідації ключових посадових осіб противника.

Загалом, у травні російські окупанти стали активніше наступати на частини Харківської області України. Противники змогли захопити низку населених пунктів, однак зазнали серйозних втрат. Загальні втрати РФ на 21 травня становлять приблизно 495 тисяч 70 окупантів.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*