Перший виліт F-16 І ПОБОЇЩЕ! СУШКИ, СМЕРТЬ ВАМ: розгром в небі – Путін, готуй похорон,авіації кінець

З приходом F-16 російським літакам настане кінець. Це будуть похорони авіації РФ.

F-16 оснащені протиповітряними ракетами AIM-9L Sidewinder як основною зброєю. Ці ракети виробляються з кінця 1970-х років і мають оптимальну дальність пуску до 20 кілометрів. Крім того, ці літаки можуть бути модифіковані для використання авіаційних ракет IRIS-T для ближнього бою, які ЗСУ використовують у протиповітряній обороні з наземних пускових установок.

Російська авіація, ймовірно, уникатиме повітряних боїв з літаками ЗСУ на коротких відстанях. Однак такі ракети все одно будуть корисні у боротьбі з російськими крилатими ракетами або безпілотниками, якщо ЗСУ вирішить використовувати F-16 як перехоплювачі в повітряній обороні.

Багатьох експертів особливо турбує дальність російської авіаційної зброї.

Ракета Р-37, найпотужніша серед російських, має заявлену дальність 300 км, а друга за дальністю — Р-33 — 160 км. Обидві ракети використовуються перехоплювачами МіГ-31, можливо — Су-35С і Су-57 (останній змушений нести цю велику ракету на зовнішньому підвісі, що зводить на нівець його переваги в маловидимості).

У боротьбі проти фронтових бомбардувальників Су-34, F-16 має більше шансів. Ці російські літаки використовують авіабомби з модулями УМПК, які перетворюють їх на плануючі високоточні боєприпаси.

Проте, перебуваючи на бойовому курсі перед скиданням бомби, такий літак стає досить вразливим, і якщо проти нього буде діяти винищувач з ракетою, дальність якої перевищує ті 40-50 км, це стане великою загрозою для Су-34.

Це не найпростіша мішень, але російські повітряні сили, як показує досвід двох років війни, не схильні ризикувати дорогоцінними літаками, і саме існування загрози буде достатнім для того, щоб припинити такі операції.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*