Краще сядьте, ЗАВАЛИЛИ ВЕСЬ ФЛОТ?! Чорне море ЗВІЛЬНИЛИ: Путін готує похорон – кораблі на друзки!

У Севастополі могли знищити останній в Криму російський носій ракет «Калібр», але ще 3 підводні лодки та 5 надводних ракетоносіїв окупанти тримають у Новоросійську. Саме вони можуть стати наступними цілями, адже зовсім нещодавно на Новоросійськ була здійснена найпотужніша атака.

Про це повідомив заступник начальника штабу ВМС ЗСУ у 2004-2020 роках Андрій Риженко в ефірі одного з телеканалів.

«Удар позавчора був нанесений по місцям базування надводних кораблів у севастопольській бухті. Конкретно у бухті Курина. Курина бухта знаходиться у північній частині Севастополя і там базуються невеликі кораблі розміром як корвет. І традиційно там був ракетний корабель російський — це корвет класу «Каракурт», — повідомив Риженко.

За його даними, цей корабель є новим і був побудований у Керчі.

«І це єдиний корабель, який залишився в Севастополі з ракетами «Калібр». Ще є в Чорному морі 8 носіїв ракет «Калібр» — три підводні човни і 5 надводних кораблів. Вони знаходяться зараз у Новоросійську», — прокоментував Риженко.

Він також зазначив, що раніше в Куриній бухті базувалися кораблі ВМС України.

Варто нагадати, що СБУ та ГУР в ніч на 17 травня атакували цілі окупантів в Новоросійську.

У мережі оприлюднили супутникові знімки наслідків атаки на порт у Новоросійську, яка сталася у п’ятницю, 17 травня.

Відзначають, що супутникові знімки, зроблені 18 травня, показують сліди пожежі на території морського торговельного порту Новоросійська. Там після удару українських дронів у ніч проти п’ятниці, 17 травня, виникла пожежа.

«На фото можна побачити пошкодження як мінімум одного резервуара на території компанії ВАТ «ІПП», що займається перевалкою нафтопродуктів, рідких мінеральних добрив та олії», – розповідають журналісти.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*